Залишіть свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами
Або ви можете зателефонувати нам:
+38 (098) 387-17-57
 
 

Політика
конфіденційності

Політика щодо обробки персональних даних
"SmartON Розумний дім"

Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) будь-якій юридичній або фізичній особі, яка бажає скористатися сайтом www.smarton.com.ua

1. Найважливішим пріоритетом діяльності SmartON Розумний дім є забезпечення достатнього рівня інформаційної безпеки (у тому числі безпеки персональних даних Користувачів).

2. Зазначений договір є громадським, тобто. відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України, його умови однакові для всіх користувачів. Якщо Ви погоджуєтесь з його умовами — можете скористатися сайтом. У цьому випадку договір буде вважатися укладеним, а наша компанія зобов'язана надавати свої послуги розміщені на сайті www.smarton.com.ua

3. Види персональних даних, які користувач може залишити під час реєстрації та у формах зворотного зв'язку: ПІБ, дата народження, адреса електронної пошти, номер телефону.

4. "SmartON Розумний дім" має право обробляти персональні дані будь-яким способом, що не суперечить законодавству України (у тому числі, із залученням афілійованих третіх осіб) з метою організації та проведення маркетингових, рекламних акцій, програм лояльності, досліджень, опитувань та інших заходів, а також для виконання зобов'язань перед Користувачами або надання інших послуг шляхом прямих контактів з клієнтами, не обмежуючись телефоном, електронною поштою та поштовою розсилкою в Інтернеті.

5. Обробка персональних даних, що здійснюється з використанням засобів автоматизації, відбувається з використанням технічних заходів, спрямованих на запобігання доступу третіх осіб до персональних даних, а також регулярне підвищення рівня захищеності (стаття 8 Закону України “Про захист персональних даних”).

6. Facebook, YouTube та інші соціальні мережі.
Ці послуги надають соціальні кнопки та аналогічні функції, які ми використовуємо на нашому сайті, наприклад, такі кнопки, як «Facebook» та «YouTube».
Для цього ми вставили код, який вони надають, але не контролюємо його виконання. Для виконання функції їхньої кнопки зазвичай знають, що ви увійшли до системи. У нас немає жодного доступу до цієї інформації.
Соціальні мережі можуть знати, що ви читаєте цей сайт, якщо ви зареєстровані у цій мережі.

7. "SmartON Розумний дім" має право: відстоювати свої інтереси в суді; надавати персональні дані третім особам, у випадках, передбачених чинним законодавством (податкові, правоохоронні органи та ін.); відмовляти у наданні персональних даних суб'єкта у випадках, передбачених законодавством; використовувати персональні дані без згоди суб'єкта у випадках, передбачених законодавством.

8. Суб'єкт персональних даних має право: вимагати уточнення даних, їхнього блокування або знищення, якщо персональні дані є неповними, застарілими, недостовірними, отриманими незаконно або не потрібні для заявленої мети обробки; вимагати перелік своїх персональних даних із уточненням джерела їх отримання; отримувати інформацію про терміни обробки та зберігання своїх персональних даних; оскаржити в уповноваженому органі захисту прав персональних даних або в судовому порядку неправомірні дії при обробці даних; захищати свої права та законні інтереси, зокрема, отримати компенсацію моральної шкоди чи відшкодування збитків у судовому порядку за порушення законодавства України.

9. Ця політика підлягає зміні та доповненню у разі появи нових законодавчих актів або нормативних документів з обробки та захисту персональних даних.

10. Аналітика третіх сторін
Ми використовуємо автоматизовані пристрої та програми, сервіси метрики, такі як Google Analytics для оцінки використання нашого Веб-сайту та Послуг. Щоб відмовитися від використання Google Analytics, перейдіть за адресою: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Зверніть увагу: якщо ви використовуєте новий або інший комп'ютер, інсталюєте новий браузер або очищаєте файли cookie; у цьому випадку вам потрібно буде повторно відмовитися від розсилки за посиланням вище.

Ми використовуємо ці інструменти, щоб допомогти нам покращити наші Послуги, продуктивність та зручність використання. Ці організації можуть використовувати файли cookie та інші технології відстеження для виконання своїх послуг. Ці треті сторони можуть збирати ідентифікатор вашого пристрою, IP-адресу або іншу інформацію про використання Сервісів в рамках аналітики, яку вони нам надають.